NANBRØD 65G
6500,0 GRM
Små dråpeformede nanbrød. Samme bruksområder som store nanbrød. Prøv også denne varianten som alternativ til hamburgerbrød. Leveres frossen.
Varenummer: 4481 | EPD-nummer: 2122463 | GTIN: 05021546316856
Varenummer: 4481
EPD-nummer: 2122463
GTIN: 05021546316856
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: MISSION
VAREMERKE: MISSION
23 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel (hvetemel, kalsiumkarbonat, jern, niasin, tiamin), vann, rapsolje, sukker, salt, hevemiddel (Difosfat. natrium bikarbonat), gjær, Kalonjifrø, fennikel, konserveringsmiddel (kalsiumpropionat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 111 kJ/ 263 kcal |
Fett | 6,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 46,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,90 g |
Kostfiber | 2,10 g |
Protein | 7,50 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | 4481 |
EPD-nummer | 2122463 |
GTIN | 05021546316856 |
GTIN2 | 07036340021354 |
GTIN3 | 07036340021354 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 05.03.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |