Tortilla wrap fersk 25CM
18 PCE
Velkjent Mission-kvalitet, nå også atmos-pakket for oppbevaring i romtemperatur.
Varenummer: 4476 | EPD-nummer: 1821362 | GTIN: 08710637005621
Varenummer: 4476
EPD-nummer: 1821362
GTIN: 08710637005621
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: MISSION
VAREMERKE: MISSION
23 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel (69%), vann, vegetabilsk olje (rapsolje), stabilisator (glyserol E446), surhetsregulerende middel (sitronsyre, eplesyre), emulgator (E471), hevemiddel (natriumhydrogendikarbonat), salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, kalsiumpropionat), naturlig aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 389 kJ/ 333 kcal |
Fett | 8,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 54,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 8,50 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | 4476 |
EPD-nummer | 1821362 |
GTIN | 08710637005621 |
GTIN2 | 08710637006390 |
GTIN3 | 07036340023464 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 04.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 190 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |