5th Avenue lys sjokoladeglasur 12,5 kg
Varenummer: 78912 | EPD-nummer: | GTIN: 05017506416117
Varenummer: 78912
EPD-nummer:
GTIN: 05017506416117
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Macphie
VAREMERKE: Macphie
9 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, vegetabilsk olje (raps, kokos, palme), glykosesirup, vann, fettredusert kakaopulver, mysepulver (melk), skummetmelkpulver, emulgator (E471, E322 (soya)), salt, konserveringsmiddel E202, aroma
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Bygg) og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 769 kJ/ 423 kcal |
Fett | 16,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,00 g |
Karbohydrat | 68,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 60,00 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 0,14 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 78912 |
EPD-nummer | |
GTIN | 05017506416117 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.02.2024 |
Oppdatert dato | 21.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |