EPLEKAKE, ÅPEN

1250 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 9209
EPD-nummer: 2164531
GTIN: 04010469092092

PRODUSENT: Marexim AS

VAREMERKE: ERLENBACHER

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


36 produkter i databasen

Ingredienser

Epler (50%), hvetemel, sukker, veg. fett (palme), vann, mod. stivelse (E1414, E1412), sultanrosiner, glukose-fruktose sirup, egg, mysepulver, hevemiddel (E450, E500), sitronsyre, aroma (rom), salt, kanel, gel. middel (E440), veg. ojle (palme), syreregulerende middel(E332, E327), fortykningsmiddel (E412).

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Peanøtter og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 018 kJ/ 242 kcal
Fett 8,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,30 g
Karbohydrat 34,60 g
hvorav
- Sukkerarter 16,60 g
Kostfiber 2,20 g
Protein 2,90 g
Salt 0,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Tyskland
Varegruppe Frosne kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 9209
EPD-nummer 2164531
GTIN 04010469092092
GTIN2 07031361092093
GTIN3 07031362092092
Opprettet dato 29.10.2014
Oppdatert dato 07.02.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad