EPLEKAKE
2000 GRM
Tradisjonell mørdeigskake med fyll av friske epler og sultanrosiner.
Varenummer: 39000786 | EPD-nummer: 460220 | GTIN: 04010469092078
Varenummer: 39000786
EPD-nummer: 460220
GTIN: 04010469092078
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: CONDITO
9 produkter i databasen
Ingredienser
Epler 54%, hvetemel, sukker, veg. fett (palme), vann, modifisert stivelse (potet), rosiner, stivelse (potet), veg. olje (raps, bomullsfrø), egg, mysepulver, sirup, syre (sitronsyre), hevemiddel (E450 E500), salt, aroma (rum), kanel, aromastoffer, emulgator (E471).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Peanøtter og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 973 kJ/ 232 kcal |
| Fett | 8,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,10 g |
| Karbohydrat | 36,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 18,90 g |
| Kostfiber | 2,10 g |
| Protein | 2,50 g |
| Salt | 0,17 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 39000786 |
| EPD-nummer | 460220 |
| GTIN | 04010469092078 |
| GTIN2 | 04010469192075 |
| GTIN3 | 04010469292072 |
| Opprettet dato | 29.10.2014 |
| Oppdatert dato | 21.05.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















