JORDBÆR RABARBRAKAKE OPPD 20stk
2400 GRM
Varenummer: 8110664 | EPD-nummer: 6203152 | GTIN: 04004311406649
Varenummer: 8110664
EPD-nummer: 6203152
GTIN: 04004311406649
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: ERLENBACHER
41 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, sukker, rabarbra (14%), jordbær (14%), rapsolje, EGG, SMØR (4%), palmefett, HVETESTIVELSE, hevemidler (E450, E500), SKUMMETMELKEPULVER, modifisert stivelse, søttet mysepulver (MELK), invertsukker sirup, salt, stabilisator (E440), dekstrose, naturlig aroma, farge (gulrotkonsentrat, gresskarkonsentrat, saflorekstrakt), surhetsregulerende midler (E300).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter), Peanøtter og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 362 kJ/ 325 kcal |
Fett | 16,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,40 g |
Karbohydrat | 39,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 16,80 g |
Kostfiber | 1,70 g |
Protein | 3,90 g |
Salt | 0,45 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 8110664 |
EPD-nummer | 6203152 |
GTIN | 04004311406649 |
GTIN2 | 4004311506646 |
GTIN3 | 7031362081645 |
Opprettet dato | 29.10.2014 |
Oppdatert dato | 09.03.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |