JORDBÆRKAKE
2100 GRM
Kremkake sjenerøst toppet med aromatiske jordbær i fruktig gele. Sidene er garnert med ristede hasselnøtter.
Varenummer: 8108612 | EPD-nummer: 6031066 | GTIN: 04004311186121
Varenummer: 8108612
EPD-nummer: 6031066
GTIN: 04004311186121

PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: ERLENBACHER
48 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter
Hasselnøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter
Hasselnøtter |
![]() |
Ja |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Peanøtter og Soya


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 750 kJ/ 179 kcal |
Fett | 7,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 23,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 17,90 g |
Kostfiber | 0,80 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 0,13 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 8108612 |
EPD-nummer | 6031066 |
GTIN | 04004311186121 |
GTIN2 | 4004311086124 |
GTIN3 | 7031362086121 |
Opprettet dato | 29.10.2014 |
Oppdatert dato | 30.05.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 2 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |