OSTEKAKE SUPREME BLÅBÆR

Friske blåbær og blåbærcoulis virvlet i deilig mascarponekrem på en smakfull mørdeigsbunn. American dream!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8108523
EPD-nummer: 4517975
GTIN: 04004311185230

PRODUSENT: Marexim AS

VAREMERKE: ERLENBACHER

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


36 produkter i databasen

Ingredienser

Kremost, krem, blåbær, mascarpone, egg, sukker, hvetemel, vann modifisert stivelse, palmefett, glukose-fruktose sirup, hvetestivelse, salt, potetstivelse, rapsolje, smakstilsetninger, surhetsregulerende middel ( E450 , E500), søt mysepulver, syre E330, emulgator E471, fuktighetsbevarende middel E420,surhet regulatorer ( E327 , E332 )

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Peanøtter og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 287 kJ/ 309 kcal
Fett 19,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,00 g
Karbohydrat 30,10 g
hvorav
- Sukkerarter 21,80 g
Kostfiber 0,80 g
Protein 3,90 g
Salt 0,54 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Tyskland
Varegruppe Frosne kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 8108523
EPD-nummer 4517975
GTIN 04004311185230
GTIN2 7031362885236
GTIN3
Opprettet dato 07.04.2016
Oppdatert dato 23.04.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad