SJOKOLADEFONDANT LAVA KARAMELL

2.16

Sjokolade og saltet karamell lava kake smelter i midten etter oppvarming i mikrobølgeovn / ovn.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 36987
EPD-nummer: 4687000
GTIN: 05414818036987

PRODUSENT: Marexim AS

VAREMERKE: GALANA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


5 produkter i databasen

Ingredienser

Sukret egg (egg (fritt gående) 50%, sukker 50%), mørk sjokolade (belgisk sjokolade) (kakao masse, sukker, kakaopulver, emulgator E32 soya, naturlig vaniljesmak), hvetemel, Smør (ferskt smør 82% fett), Vegetabilske oljer (50% rapsolje, 50% solsikkeolje), dehydrert helmelk, karamell fylling (glukose sirup, kondensert søt skummet melk (skummetmelk, sukker), herdet vegetabilsk fett (kokos), salt, aroma, emulgator (E417 ) , alkalisk kakao, fleur de sel ( salt ) , karamell.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 633 kJ/ 391 kcal
Fett 21,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,80 g
Karbohydrat 41,50 g
hvorav
- Sukkerarter 32,70 g
Kostfiber 3,00 g
Protein 6,20 g
Salt 0,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Frosne kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 36987
EPD-nummer 4687000
GTIN 05414818036987
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 07.02.2017
Oppdatert dato 23.04.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Stekes Forvarmet ovn 200 ° C. Fjern embalasje. Fra frossen tilstand 13 min. / etter opptining 8-9 minutter
Tilberedes i mikrobølgeovn Fjern embalsjen. Tilberedes fra frossen tilstand 35-45 sek. på 800-900 W.