Biff Lindstrøm à ca. 120 g, Frys

5 kg

Håndstekt biff lindstrøm med sylteagurk, rødbeter og kapers. En saftig kjøttkake som kan serveres med speilegg, poteter og salat.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4162681
EPD-nummer: 4162681
GTIN: 97055330002169

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

111 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt(46%), vann, rødbete, krydderblanding (løk, salt, myseproteinkonsentrat(melk), hvetefiber, mysepulver (melk) , antioksidant(e331), aroma, ingefær, hvit pepper, pepper), potetmel, agurkhakk (agurk, vann, sukker, eddik, salt, konserveringsmiddel (e211, e202), naturlig aroma), fiber ( havrefiber (glutenfri), inulin, psyllium, maltodekstrin, potetfiber), hakket kapers (kapers, salt, vann, vineddik, konserveringsmiddel (e260)) til 100g av det ferdige produktet har blitt brukt: 46g kjøtt.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 724 kJ/ 173 kcal
Fett 10,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,60 g
Karbohydrat 8,20 g
hvorav
- Sukkerarter 2,40 g
Protein 10,50 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 4162681
EPD-nummer 4162681
GTIN 97055330002169
GTIN2 97055330002176
GTIN3 97055330002176
Opprettet dato 18.03.2015
Oppdatert dato 06.08.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -100 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 100 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. Produktet anbefales å tines før tilberedning.