Kjøttkaker à ca. 60 g, Frys

5 kg

Norsk husmannskost! Den tradisjonelle kjøttkaken serveres med brun saus, kokte poteter og ertestuing. Husk tyttebær!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4210670
EPD-nummer: 4210670
GTIN: 97055330002046

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

110 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt(52.4%), vann, myse(melk), potetmel, løk, salt, melkeproteinkonsentrat, hvetefiber (glutenfritt) , havrefiber [havrefiber, maltodekstrin, potetfiber, inulin, psyllium] , krydder, antioksidant [E331], aroma[aroma, maltodekstrin, salt], margarin [Rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator (soyalecitin, E471), aroma]

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 857 kJ/ 206 kcal
Fett 13,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,20 g
Karbohydrat 7,80 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 13,00 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 4210670
EPD-nummer 4210670
GTIN 97055330002046
GTIN2 97055330002053
GTIN3 97055330002053
Opprettet dato 18.03.2015
Oppdatert dato 27.04.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -100 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 100 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Ovnsbakes Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. Produktet bør tines først. Varm gjerne opp i en god saus.