Kyllingburger med Nduja à 120 g

Lik vår prisvinnende kyllingburger med grovkvernet tekstur. Denne er tilsatt Nduja fra Ask gård. Kan det bli ny prisvinner mon tro? Supersaftig burger til som kan stekes i ovn eller på grill.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 6244636
EPD-nummer: 6244636
GTIN: 07055330025400

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Kylling(62%), mekanisk utbeinet kyllingkjøtt(15%), vann, nduja(6%) [svinekjøtt, røkt paprika, salt, dekstrose, startkultur], potetmel, salt, hvitløk, chili

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 758 kJ/ 181 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,34 g
Karbohydrat 4,15 g
hvorav
- Sukkerarter 0,25 g
Protein 16,30 g
Salt 1,43 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lagringstabile kombinasjonsmåltider
Varenummer 6244636
EPD-nummer 6244636
GTIN 07055330025400
GTIN2 7055330025417
GTIN3 7055330025424
Opprettet dato 26.04.2023
Oppdatert dato 08.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 32 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 17 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne.