Ratatouille
Velkjent fransk tilbehørsklassiker. Bakte tomatiserte grønnsaker med middelhavsurter. Passer godt til fiskeretter, kjøttrett eller som en vegetarisk rett i seg selv.
Varenummer: 6165773 | EPD-nummer: 6165773 | GTIN: 02375364200006
Varenummer: 6165773
EPD-nummer: 6165773
GTIN: 02375364200006
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Rød og grønn paprika(33%), squash(20%), tomat(18%), vann, løk, aubergine(6%), grønnsaksfond [vann, løk, gulrot, purre, selleri, fennikel, krydderurter, krydder, salt, pastinakk, persillerot, sjampinjong, tomat, hvitløk, sukker, aroma, modifisert stivelse, eddik, persilleekstrakt, stabilisator (E415)], hvitløk, sukker, rød chili, rosmarin, modifisert stivelse, timian, basilikum, stjerneanis
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 143 kJ/ 34 kcal |
Fett | 0,22 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,09 g |
Karbohydrat | 5,72 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,76 g |
Protein | 1,38 g |
Salt | 0,99 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Grønnsakssaus |
Varenummer | 6165773 |
EPD-nummer | 6165773 |
GTIN | 02375364200006 |
GTIN2 | 97055330015732 |
GTIN3 | 97055330015749 |
Opprettet dato | 26.04.2023 |
Oppdatert dato | 08.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 45 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann. Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur. |