Tapas kjøttboller à 15 g
2 x
Små kjøttboller av storfe. Spennende kjøttboller som har et stort bruksområde. Perfekte til tapas! Prøv den også i pita med tzatziki eller med spicy tomasaus og aioli. Kan også selges til salatbar.
Varenummer: 4271060 | EPD-nummer: 4271060 | GTIN: 02375329400007
Varenummer: 4271060
EPD-nummer: 4271060
GTIN: 02375329400007
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 042 kJ/ 249 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,50 g |
Karbohydrat | 5,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4271060 |
EPD-nummer | 4271060 |
GTIN | 02375329400007 |
GTIN2 | 97055330007027 |
GTIN3 | 97055330007034 |
Opprettet dato | 18.03.2015 |
Oppdatert dato | 30.04.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 26 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. |