Viltkarbonade
Hjemmelaget og håndstekt viltkarbonade med mildt krydder, smak av eienbær, og pepper. Saftig og god ! Perfekt som burger og til middagsbordet sammen med god saus og fløtegratinerte poteter.
Varenummer: | EPD-nummer: 6380133 | GTIN: 02375387900006
Varenummer:
EPD-nummer: 6380133
GTIN: 02375387900006
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 741 kJ/ 177 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,90 g |
Karbohydrat | 6,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Kostfiber | 2,30 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 6380133 |
GTIN | 02375387900006 |
GTIN2 | 97055330016388 |
GTIN3 | 97055330016395 |
Opprettet dato | 08.03.2024 |
Oppdatert dato | 08.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 32 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. |