Biff Lindstrøm à 120 g

2 x

Håndstekt biff lindstrøm med sylteagurk, rødbeter og kapers. En saftig kjøttkake som kan serveres med speilegg, poteter og salat.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4271052
EPD-nummer: 4271052
GTIN: 02375329200003

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

95 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt(47.4%), vann, myse(melk), rødbeter, potetmel, agurkhakk(sennep), løk, salt,melkeproteinkonsentrat, hvetefiber (glutenfritt) , havrefiber[havrefiber, maltodekstrin, potetfiber, inulin, psyllium], kapers, krydder, antioksidant [E331], aroma[aroma, maltodekstrin, salt], margarin[Rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje,skummetmelk, salt, emulgator (soyalecitin, E471), aroma] Til 100 g av det ferdige produktet har blitt brukt: 53g kjøtt

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 750 kJ/ 180 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,20 g
Karbohydrat 8,20 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 11,00 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lagringstabile kombinasjonsmåltider
Varenummer 4271052
EPD-nummer 4271052
GTIN 02375329200003
GTIN2 97055330006983
GTIN3 97055330006990
Opprettet dato 18.03.2015
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 32 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 17 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne.