Calzone m/skinke à 240 g
2 x
Innbakt pizza med tomatsaus, skinke og mozzarella. Supert mellommåltid eller som mat i farta. Passer godt med en tomat og basilikum salat til.
Varenummer: 4524237 | EPD-nummer: 4524237 | GTIN: 07055330011281
Varenummer: 4524237
EPD-nummer: 4524237
GTIN: 07055330011281
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
111 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, ost, skinke (svinekjøtt (60%), stivelse, dekstrose, salt, storfeprotein, stabilisator (e451) antioksidant (e316), konserveringsmiddel (e250)), durummel, tomater, rapsolje, salt, gjær, krydder.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 356 kJ/ 324 kcal |
| Fett | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,80 g |
| Karbohydrat | 39,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,30 g |
| Kostfiber | 2,10 g |
| Protein | 14,00 g |
| Salt | 1,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 4524237 |
| EPD-nummer | 4524237 |
| GTIN | 07055330011281 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 02.01.2018 |
| Oppdatert dato | 06.08.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 28 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 15 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Ovnsbakes | Stekes i stekeovnen på 180 grader i 10-15 min. |

















