Chili con carne 2kg
3 x
Klassisk populær gryterett med bønner og mye smak av det mexikanske kjøkken. Tortillachips, rømme, salsa og guacamole er perfekt tilbehør. Retten kan også brukes i wraps eller som topping over nachos.
Varenummer: 4195939 | EPD-nummer: 4195939 | GTIN: 02375307700006
Varenummer: 4195939
EPD-nummer: 4195939
GTIN: 02375307700006
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
111 produkter i databasen
Ingredienser
Kidneybønner(32%), tomat(26%), storfekjøtt(24%), løk(8%), vann, sukker, aroma, salt, hvitløk(0,2%), chili(0,2%), spisskum, timian, koriander, oregano, cayennepepper, pepper.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete), Melk, Selleri og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 796 kJ/ 190 kcal |
| Fett | 4,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,90 g |
| Karbohydrat | 20,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,40 g |
| Kostfiber | 6,30 g |
| Protein | 14,00 g |
| Salt | 0,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 4195939 |
| EPD-nummer | 4195939 |
| GTIN | 02375307700006 |
| GTIN2 | 97055330001544 |
| GTIN3 | 97055330001551 |
| Opprettet dato | 18.03.2015 |
| Oppdatert dato | 05.08.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 45 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Dampes | Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann.Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur. |

















