Fiskesuppe Gul base 2kg

3 x

Fiskesuppebase med paprika, fennikel og gulrot. Tilsett det du ønsker av fisk og skalldyr for å sette din signatur på retten. Suppen kan toppes med frisk dill og en limeskvis. Server gjerne med en rømmeklatt og godt brød.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4906293
EPD-nummer: 4906293
GTIN: 02375343400007

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

95 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, crème fraîche(melk), fløte(melk)[emulgator (E472e), stabilisator (E412, E415)], paprika, fennikel, gulrot, helmelk, matvin (hvit)[(sulfitt)(vann, hvitvin, sherry, salt, pepper)], purre, løk, selleri, fiskefond[Vann, salt, maltodextrin, fiskearoma(fisk), fisk, sukker, fiskegelantin, modifisert stivelse, grønnsaker(løk, hvitløk), krydder, karamellsukker, rosmarinekstrakt], smør [melk, vitamin D] , modifisert maisstivelse (E1442), sitronsaft, hvitløk, salt, karry, hvit pepper(bestrålt), chilikrydder

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete), Sennep, Egg og Skalldyr

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 393 kJ/ 95 kcal
Fett 7,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,70 g
Karbohydrat 5,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,50 g
Kostfiber 0,91 g
Protein 1,50 g
Salt 0,92 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 4906293
EPD-nummer 4906293
GTIN 02375343400007
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 02.01.2018
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 26 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 14 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann.Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur.