Karbonader à ca. 100 g, Frys
5 kg
Håndstekte og godt krydrede karbonader laget av storfekjøtt. Saftig og god konsistens. Passer til smørbrød, koldtbord og middagsretter.
Varenummer: 4161857 | EPD-nummer: 4161857 | GTIN: 97055330002022
Varenummer: 4161857
EPD-nummer: 4161857
GTIN: 97055330002022
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
111 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt(52%), vann, potetmel, krydder, løk, myseproteinkonsentrat (melk), krydder, mysepulver ( melk ), havrefiber (havrefiber, inulin, psyllium, maltodekstrin, potetfiber), antioksidant (e331) til 100 g av det ferdige produktet har blitt brukt: 59g kjøtt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 794 kJ/ 190 kcal |
| Fett | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,50 g |
| Karbohydrat | 7,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 1,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 4161857 |
| EPD-nummer | 4161857 |
| GTIN | 97055330002022 |
| GTIN2 | 97055330002039 |
| GTIN3 | 97055330002039 |
| Opprettet dato | 18.03.2015 |
| Oppdatert dato | 06.08.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -100 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Ovnsbakes | Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. Produktet anbefales å tines før tilberedning. |

















