Kokt skinke, skivet
4 x
En velsmakende klassiker som passer på brødskiva, i en baguett eller som en del av koldtbordet.
Varenummer: 4499968 | EPD-nummer: 4499968 | GTIN: 07055330010987
Varenummer: 4499968
EPD-nummer: 4499968
GTIN: 07055330010987
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
111 produkter i databasen
Ingredienser
Kokt skinke(Norsk renskåret svinekjøtt, vann, konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E331, E316, E392), dekstrose, glykose, surhetsregulerende middel (E262, E508), aroma, konsistensmiddel(E407), krydderekstrakt, stabilisator(E451, E450), sukker),
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 438 kJ/ 105 kcal |
| Fett | 2,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,70 g |
| Karbohydrat | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 19,00 g |
| Salt | 1,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 4499968 |
| EPD-nummer | 4499968 |
| GTIN | 07055330010987 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 02.01.2018 |
| Oppdatert dato | 09.03.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 30 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 16 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















