Medisterkaker grove ca 100g, Matbørsen

2 x

Grov hjemmelaget kvalitetskake med den gode smaken. Perfekt med tradisjonelt tilbehør, men prøv gjerne å servere i sandwich eller i wrap med aioli, salat og rødkål.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4209615
EPD-nummer: 4209615
GTIN: 97055330000202

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

95 produkter i databasen

Ingredienser

Svinekjøtt(57.1%), vann, potetmel, krydderblanding [Salt, myseproteinkonsentrat, potetfiber, myse(melk), skummetmelk, antioksidant (E331), krydder], storfekjøtt(3.7%) Kan inneholde spor av: sennep Til 100 g av det ferdige produktet har blitt brukt: 70g kjøtt

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 274 kJ/ 305 kcal
Fett 23,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,90 g
Karbohydrat 7,30 g
hvorav
- Sukkerarter 1,20 g
Kostfiber 1,03 g
Protein 15,00 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lagringstabile kombinasjonsmåltider
Varenummer 4209615
EPD-nummer 4209615
GTIN 97055330000202
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 05.12.2018
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 36 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 20 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne.