Pastasalat m skinke og aioli -2kg

2 x

Fyldig og rik pastasalat med skinke og aioli. Supert til salatbaren, i grønne salater, som tilbehør eller bare som en rett i seg selv.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4311890
EPD-nummer: 4311890
GTIN: 02375334000001

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

95 produkter i databasen

Ingredienser

Pasta(durumhvete)(42,2%), kokt skinke (24,1%)( svinekjøtt, vann, salt, skinkefosfat. (stabilisator: pentakliumtrifosfat,trinatriumdifosfat), aioli(12 %)( rapsolje, eggeplomme, eddik, sennepsfrø, persille, hvitløk, sukker, sitronsaft, krydder. stabilisator: guarkjernemel, xantangummi. kons.midler: kaliumsorbat, sitronsyre, natriumbenzoat.) dekstrose, antioksidant: natriumaskorbat)), paprika, sukkererter, persille

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 836 kJ/ 200 kcal
Fett 14,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,30 g
Karbohydrat 12,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,60 g
Protein 6,70 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Tilberedt og konservert mat
Varenummer 4311890
EPD-nummer 4311890
GTIN 02375334000001
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 02.01.2018
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 19 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 10 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt