Pizzakjøttsaus 1,5kg
3 x
Pizzakjøttsaus laget på oksekjøtt, tomat og tradisjonelt pizzakrydder. Kan brukes til bl.a pasta bolognese, lasagne, canneloni, pizzabaguett, calzone eller store pizza.
Varenummer: 5413901 | EPD-nummer: 5413901 | GTIN: 97055330014612
Varenummer: 5413901
EPD-nummer: 5413901
GTIN: 97055330014612
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
111 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøttdeig av storfe(50%), tomatsaus (tomater, tomatjuice, surhetsregulerendemiddel e330), vann, løk, tomat, tomatpuré, sukker, salt, hvitløk, oregano, basilikum, rapsolje, stjerneanis, pepper.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 594 kJ/ 142 kcal |
| Fett | 10,02 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,38 g |
| Karbohydrat | 3,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,50 g |
| Protein | 8,80 g |
| Salt | 0,79 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 5413901 |
| EPD-nummer | 5413901 |
| GTIN | 97055330014612 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 12.11.2019 |
| Oppdatert dato | 06.08.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 50 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 28 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Dampes | Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann.Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur. |

















