Stekt løk 1 kg
3 x
Brunet kepaløk med god kramellisering og søtlig smak. Et 'must' til karbonader, snitter, seibiff, burger og pølser.
Varenummer: 5401542 | EPD-nummer: 5401542 | GTIN: 07055330018044
Varenummer: 5401542
EPD-nummer: 5401542
GTIN: 07055330018044
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
111 produkter i databasen
Ingredienser
Løk (99%), krydder, fargestoff (e150c).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Ja |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 229 kJ/ 55 kcal |
| Fett | 0,16 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 10,05 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 10,05 g |
| Kostfiber | 3,12 g |
| Protein | 1,70 g |
| Salt | 0,92 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 5401542 |
| EPD-nummer | 5401542 |
| GTIN | 07055330018044 |
| GTIN2 | 97055330007744 |
| GTIN3 | 97055330007751 |
| Opprettet dato | 18.03.2015 |
| Oppdatert dato | 05.08.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 28 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 15 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Varmes opp i ovnen på 160 grader i ca 10 min i GN bakk eller ildfast form., eller varm i kjele eller stekepanne |

















