Stekt ribbe i bit m/svor ca 2,5 kg
2 x
Ribbe laget som den skal. Saltet, rutet, stekt og delt i biter hos Matbørsen. Enkel tilberedening og svorgaranti. Serveres med tradisjonelt tilbehør som poteter sur/rødkål, medisterpølse, kake og ribbesaus.
Varenummer: 4238960 | EPD-nummer: 4238960 | GTIN: 02375311500005
Varenummer: 4238960
EPD-nummer: 4238960
GTIN: 02375311500005
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
111 produkter i databasen
Ingredienser
Svineribbe(93.0%), vann, krydder[salt, pepper, aroma], salt, lakefosfat [konserveringsmiddel(E450i, E451i)]
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 547 kJ/ 370 kcal |
| Fett | 34,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 13,00 g |
| Karbohydrat | 0,26 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,19 g |
| Protein | 17,00 g |
| Salt | 1,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 4238960 |
| EPD-nummer | 4238960 |
| GTIN | 02375311500005 |
| GTIN2 | 97055330002305 |
| GTIN3 | 97055330002312 |
| Opprettet dato | 18.03.2015 |
| Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 26 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | I konveksjonsovn: Fjern folien og sett aluformen inn i forvarmet ovn, kombinasjon av stek og damp i 15 minutter 180 grader. Sett deretter ovnen på steke-funksjon , og øk temperaturen til 240 grader og stek i 10 minutter. I stekeovn: Fjern folien, ha i 1 dl vann i formen og sett aluformen i forvarmet ovn på 180 grader i 40 minutter. Øk temperatur til 240 grader i 15 minutter. NB! Pass på farge, da ovner er forskjellige. Husk at tiden må jo justeres noe lenger, hvis man putter flere/mange fat i steke ovnen samtidig. |

















