Tapas kjøttboller à 15 g

2 x

Små kjøttboller av storfe og svin. Kjøttbollene har et stort bruksområde, perfekte til tapas med spicy tomasaus og aioli. Prøv de også i pita med tzatziki.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4271060
EPD-nummer: 4271060
GTIN: 02375329400007

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

103 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøtt av storfe og svin(89%), vann, tapioka, løk, potetfiber, salt, sukker, vegetabilsk fiber(sukkerbete), krydder, gjær, dekstrose, urter, hydrolisert vegetabilsk protein. Stekt i rapsolje.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 042 kJ/ 249 kcal
Fett 19,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,50 g
Karbohydrat 5,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 15,00 g
Salt 1,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lagringstabile kombinasjonsmåltider
Varenummer 4271060
EPD-nummer 4271060
GTIN 02375329400007
GTIN2 97055330007027
GTIN3 97055330007034
Opprettet dato 18.03.2015
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 26 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 14 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne.