Tapas kjøttboller à 15 g
2 x
Små kjøttboller av storfe. Spennende kjøttboller som har et stort bruksområde. Perfekte til tapas! Prøv den også i pita med tzatziki eller med spicy tomasaus og aioli. Kan også selges til salatbar.
Varenummer: 4271060 | EPD-nummer: 4271060 | GTIN: 02375329400007
Varenummer: 4271060
EPD-nummer: 4271060
GTIN: 02375329400007
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
111 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 047 kJ/ 250 kcal |
| Fett | 19,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,00 g |
| Karbohydrat | 4,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Protein | 15,00 g |
| Salt | 1,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 4271060 |
| EPD-nummer | 4271060 |
| GTIN | 02375329400007 |
| GTIN2 | 97055330007027 |
| GTIN3 | 97055330007034 |
| Opprettet dato | 18.03.2015 |
| Oppdatert dato | 05.08.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 26 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Ovnsbakes | Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. |

















