TexMex base 2 kg

2 x

En fleksibel vegetarisk grytebase, med smak av spiskummin, chili, hvitløk og oregano. Masse grønnsaker og bønner. Denne retten kan med fordel tilsettes kjøtt, kylling eller fisk, og brukes i mange meksikanske retter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4650537
EPD-nummer: 4650537
GTIN: 02375340100009

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

95 produkter i databasen

Ingredienser

Tomatsaus, røde bønner, vann, løk, paprika, ris[Ris], gulrot, maiskorn, squash, aroma[aroma, maltodekstrin, salt], sukker, salt, hvitløk, spisskummin, chilikrydder, koriander, timian, krydder

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 279 kJ/ 66 kcal
Fett 0,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 13,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,90 g
Kostfiber 0,72 g
Protein 2,80 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 4650537
EPD-nummer 4650537
GTIN 02375340100009
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 02.01.2018
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 40 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann.Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur.