Biff Lindstrøm à 120 g
2 x
Håndstekt biff lindstrøm med sylteagurk, rødbeter og kapers. En saftig kjøttkake som kan serveres med speilegg, poteter og salat.
Varenummer: 6282719 | EPD-nummer: 6282719 | GTIN: 02375386600006
Varenummer: 6282719
EPD-nummer: 6282719
GTIN: 02375386600006

PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 750 kJ/ 180 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,20 g |
Karbohydrat | 8,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 6282719 |
EPD-nummer | 6282719 |
GTIN | 02375386600006 |
GTIN2 | 97055330016135 |
GTIN3 | 97055330016142 |
Opprettet dato | 18.03.2015 |
Oppdatert dato | 09.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 32 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. |