Brun lapskaus 2kg
3 x
Tradisjonell og velkjent rett som mange elsker. Mørt, kokt oksekjøtt, poteter og gulrøtter i mild brun saus. Kan serveres med flatbrød og tyttebær.
Varenummer: 4195913 | EPD-nummer: 4195913 | GTIN: 02375304700009
Varenummer: 4195913
EPD-nummer: 4195913
GTIN: 02375304700009

PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Ja |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete), Melk og Sennep


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 325 kJ/ 77 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 4,80 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4195913 |
EPD-nummer | 4195913 |
GTIN | 02375304700009 |
GTIN2 | 97055330000943 |
GTIN3 | 97055330000950 |
Opprettet dato | 18.03.2015 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 45 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann.Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur. |