Brun saus 2kg

3 x

Hva er vel kjøttkaker uten brun saus? Denne sausen er en klassiker til de fleste typer kjøtt og kaker, tilsmakt med litt fløte, brunost og sennep.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 6273635
EPD-nummer: 6273635
GTIN: 02375386100001

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, fløte [inkl. emulgator (E472e), stabilisator (E412, E415)], hvetemel, margarin [rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator (soyalecitin, E471), aroma], brunost, aroma, tomat, modifisert stivelse, fargestoff (E150d), sennep [vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, krydder], salt, sukker, krydderblanding [dekstrose, salt, krydder, hydrolysert vegetabilsk protein] , pepper, dekstrose, gjærekstrakt, krydderekstrakter, hvit pepper, løpstikke, løk, muskat

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 311 kJ/ 74 kcal
Fett 4,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,40 g
Karbohydrat 6,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 1,20 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 6273635
EPD-nummer 6273635
GTIN 02375386100001
GTIN2 97055330016036
GTIN3 97055330016043
Opprettet dato 18.03.2015
Oppdatert dato 09.01.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 45 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 25 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann.Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur.