Chili con carne 2kg

3 x

Klassisk populær gryterett med bønner og mye smak av det mexikanske kjøkken. Tortillachips, rømme, salsa og guacamole er perfekt tilbehør. Retten kan også brukes i wraps eller som topping over nachos.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4195939
EPD-nummer: 4195939
GTIN: 02375307700006

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Røde kidneybønner, kjøttdeig(storfe)(25.3%), tomater, løk, krydderblanding [Hvitløk, chili, krydder], aroma[aroma, maltodekstrin, salt], tomatpuré

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete), Melk, Selleri og Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 297 kJ/ 70 kcal
Fett 0,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 11,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 4,10 g
Salt 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lagringstabile kombinasjonsmåltider
Varenummer 4195939
EPD-nummer 4195939
GTIN 02375307700006
GTIN2 97055330001544
GTIN3 97055330001551
Opprettet dato 18.03.2015
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 45 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 25 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann.Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur.