Chili con carne 2kg
3 x
Klassisk populær gryterett med bønner og mye smak av det mexikanske kjøkken. Tortillachips, rømme, salsa og guacamole er perfekt tilbehør. Retten kan også brukes i wraps eller som topping over nachos.
Varenummer: 4195939 | EPD-nummer: 4195939 | GTIN: 02375307700006
Varenummer: 4195939
EPD-nummer: 4195939
GTIN: 02375307700006
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Røde kidneybønner, kjøttdeig(storfe)(25.3%), tomater, løk, krydderblanding [Hvitløk, chili, krydder], aroma[aroma, maltodekstrin, salt], tomatpuré
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete), Melk, Selleri og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 297 kJ/ 70 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 11,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 4,10 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4195939 |
EPD-nummer | 4195939 |
GTIN | 02375307700006 |
GTIN2 | 97055330001544 |
GTIN3 | 97055330001551 |
Opprettet dato | 18.03.2015 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 45 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann.Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur. |