Coleslaw 1,4kg Matbørsen
2 x
Coleslaw er en tilbehørsalat som består av kål, gulrot og rødløk blandet sammen med en god majonesbasert dressing. Matbørsens coleslaw er litt spicy fordi den er smakt til med litt cayenne og brent pepper. Perfekt i hamburger, pulled pork og det meste av grillmat.
Varenummer: 4486957 | EPD-nummer: 4486957 | GTIN: 07055330010628
Varenummer: 4486957
EPD-nummer: 4486957
GTIN: 07055330010628
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, kål, gulrot, vann, rødløk, eggeplomme, eddik, sennepsfrø, sukker, pepper, salt, sitronsaft, krydder).Stabilisator: guarkjernemel, xantangummi. Kons.midler: kaliumsorbat, sitronsyre, natriumbenzoat.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 357 kJ/ 324 kcal |
Fett | 33,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,40 g |
Karbohydrat | 4,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,80 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Tilberedt og konservert mat |
Varenummer | 4486957 |
EPD-nummer | 4486957 |
GTIN | 07055330010628 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 05.12.2018 |
Oppdatert dato | 09.03.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 30 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 16 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |