Elgkarbonader à 100 g
2 x
Hjemmelaget og håndstekt elgkarbonade. Saftig og god ! Perfekt som burger og til middagsbordet sammen med god saus og fløtegratinerte poteter.
Varenummer: 4267407 | EPD-nummer: 4267407 | GTIN: 02375328800006
Varenummer: 4267407
EPD-nummer: 4267407
GTIN: 02375328800006
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, elgkjøtt(32%), storfekjøtt(17%), potetmel, krydder, løk, myseproteinkonsentrat (melk), mysepulver (melk), potetfiber, bambusfiber, krydderblanding (pepper, koriander, karve, paprika, sennepsfrø, løk, aroma, maltodekstrin, einebær, salt, røykaroma fra bøketre), antioksidant [E331]
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 548 kJ/ 132 kcal |
Fett | 4,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 8,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Kostfiber | 1,12 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4267407 |
EPD-nummer | 4267407 |
GTIN | 02375328800006 |
GTIN2 | 97055330006907 |
GTIN3 | 97055330006914 |
Opprettet dato | 18.03.2015 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 32 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. |