Falafel - 2 kg frys
2x2 kg
Tradisjonell «fast food» fra Midtøsten basert på kikerter, hvetemel, løk og krydder. Våre falafel er saftige, har god tyggemotstand og er meget gode på smak. Kan brukes som egen vegetarrett med salat, dipp, brød eller som tilbehør til en kjøttrett, alternativt som en rett på et tapasbord.
Varenummer: 5701628 | EPD-nummer: 5701628 | GTIN: 07055330020733
Varenummer: 5701628
EPD-nummer: 5701628
GTIN: 07055330020733
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Ingredienser: Kikerter (51%), vann, rapsolje, løk, kavring [hvetemel, vann, salt, gjær], potetstivelse, krydder (hvitløkspulver, persille, spisskum, koriander, svart pepper), salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 871 kJ/ 208 kcal |
Fett | 8,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 26,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 7,80 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 5701628 |
EPD-nummer | 5701628 |
GTIN | 07055330020733 |
GTIN2 | 7055330020740 |
GTIN3 | 7055330020757 |
Opprettet dato | 09.02.2021 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 100 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 34 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | 1.Konveksjonsovn :Forvarm ovnen til 180 grader, ha produktet i ett egnet fat og stek i 15 minutter. La hvile i 2 minutter etter oppvarming 2.Stekeovn varmluft : Forvarm ovnen til 180 grader, ha produktet i ett egnet fat og stek i 17 minutter. La hvile i 2 minutter etter oppvarming 3.Stekeovn over/under varme : Forvarm ovnen til 180 grader, ha produktet i ett egnet fat og stek i 28 minutter. La hvile i 2 minutter etter oppvarming |