Fiskesuppebase 2kg

3 x

Glatt fiskesuppebase uten garnityr. Denne er perfekt som basis til din favoritt fiskesuppe. Tilsett det du ønsker av fisk, skalldyr og grønnsaker og sett ditt preg på suppen.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5412556
EPD-nummer: 5412556
GTIN: 02375360300007

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, fløte(melk)[inkl. emulgator (E472e), stabilisator (E412, E415)], matvin [hvitvin(sulfitt),salt, aroma], modifisert maisstivelse, fennikel, fiskefond [salt,maltodekstrin, gjærekstrakt, fisk(26%),grønnsaker i variabelt mengdeforhold, rapsolje, gulrotekstrakt, krydder],gulrot, løk, sellerirot [selleri], rapsolje, salt, sitronsaft, hvitløk  

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 367 kJ/ 88 kcal
Fett 7,52 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,88 g
Karbohydrat 3,64 g
hvorav
- Sukkerarter 1,57 g
Protein 1,30 g
Salt 0,91 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 5412556
EPD-nummer 5412556
GTIN 02375360300007
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 08.10.2020
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 40 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 8 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Posen varmes på damp i konveksjonovnen v/100 grader i 1time15 min.Eller i kjele med kokende vann i 1 time. kok eller stek proteinkilden til den er gjennom varmet, og bland den inn i den varme base sausen. Husk kjernetemp!