Fiskesuppebase 2kg
3 x
Glatt fiskesuppebase uten garnityr. Denne er perfekt som basis til din favoritt fiskesuppe. Tilsett det du ønsker av fisk, skalldyr og grønnsaker og sett ditt preg på suppen.
Varenummer: 5412556 | EPD-nummer: 5412556 | GTIN: 02375360300007
Varenummer: 5412556
EPD-nummer: 5412556
GTIN: 02375360300007
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, fløte(melk)[inkl. emulgator (E472e), stabilisator (E412, E415)], matvin [hvitvin(sulfitt),salt, aroma], modifisert maisstivelse, fennikel, fiskefond [salt,maltodekstrin, gjærekstrakt, fisk(26%),grønnsaker i variabelt mengdeforhold, rapsolje, gulrotekstrakt, krydder],gulrot, løk, sellerirot [selleri], rapsolje, salt, sitronsaft, hvitløk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 367 kJ/ 88 kcal |
Fett | 7,52 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,88 g |
Karbohydrat | 3,64 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,57 g |
Protein | 1,30 g |
Salt | 0,91 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 5412556 |
EPD-nummer | 5412556 |
GTIN | 02375360300007 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.10.2020 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 8 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Posen varmes på damp i konveksjonovnen v/100 grader i 1time15 min.Eller i kjele med kokende vann i 1 time. kok eller stek proteinkilden til den er gjennom varmet, og bland den inn i den varme base sausen. Husk kjernetemp! |