Gulasjsuppe 2kg
Gulasjsuppe er en enklere variant av den Ungarske retten gulasj. Jevnet og mettende suppegryte med ekte ungarsk paprika, høyrygg, potet og løk. Serveres med creme fraiche, hakket bladpersille og godt brød.
Varenummer: 6059711 | EPD-nummer: 6059711 | GTIN: 02375363600005
Varenummer: 6059711
EPD-nummer: 6059711
GTIN: 02375363600005
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, potet, løk, rød paprika, storfekjøtt(8%), tomatsaus [tomater, tomatjuice, surhetsregulerende middel (E330)], hvitløk, aroma, kjøttbuljong [aroma, maltodekstrin, salt, solsikkeolje] , olivenolje, paprikapulver, karve, salt, krydder, sukker, røkt paprika, krydderblanding [chili, spisskummen, salt, oregano, hvitløk] , pepper, antioksidant (E330, E223)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 273 kJ/ 65 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,49 g |
Karbohydrat | 8,84 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,67 g |
Protein | 3,38 g |
Salt | 0,88 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 6059711 |
EPD-nummer | 6059711 |
GTIN | 02375363600005 |
GTIN2 | 97055330015657 |
GTIN3 | 97055330015657 |
Opprettet dato | 26.04.2023 |
Oppdatert dato | 08.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 65 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann. Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur. |