Gulasjsuppe 2kg

Gulasjsuppe er en enklere variant av den Ungarske retten gulasj. Jevnet og mettende suppegryte med ekte ungarsk paprika, høyrygg, potet og løk. Serveres med creme fraiche, hakket bladpersille og godt brød.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 6059711
EPD-nummer: 6059711
GTIN: 02375363600005

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, potet, løk, rød paprika, storfekjøtt(8%), tomatsaus [tomater, tomatjuice, surhetsregulerende middel (E330)], hvitløk, aroma, kjøttbuljong [aroma, maltodekstrin, salt, solsikkeolje] , olivenolje, paprikapulver, karve, salt, krydder, sukker, røkt paprika, krydderblanding [chili, spisskummen, salt, oregano, hvitløk] , pepper, antioksidant (E330, E223)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 273 kJ/ 65 kcal
Fett 1,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,49 g
Karbohydrat 8,84 g
hvorav
- Sukkerarter 2,67 g
Protein 3,38 g
Salt 0,88 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 6059711
EPD-nummer 6059711
GTIN 02375363600005
GTIN2 97055330015657
GTIN3 97055330015657
Opprettet dato 26.04.2023
Oppdatert dato 08.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 65 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann. Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur.