Karbonader grove, 100g

2 x

Grove håndstekte og godt krydrede karbonader laget av storfekjøtt. Saftig og god konsistens. Passer til smørbrød, koldtbord og middagsretter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4489209
EPD-nummer: 4489209
GTIN: 97055330009205

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt(60.1%), skummetmelk, potetmel, salt, hvetefiber (glutenfritt) , løk, potetfiber, antioksidant [E331], krydder    Kan inneholde spor av: sennep Til 100 g av det ferdige produktet har blitt brukt: 68g kjøtt 

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 785 kJ/ 188 kcal
Fett 10,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,80 g
Karbohydrat 8,60 g
hvorav
- Sukkerarter 1,90 g
Protein 14,30 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lagringstabile kombinasjonsmåltider
Varenummer 4489209
EPD-nummer 4489209
GTIN 97055330009205
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 04.12.2018
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 35 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 19 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne.