Karbonader grove, 100g
2 x
Grove håndstekte og godt krydrede karbonader laget av storfekjøtt. Saftig og god konsistens. Passer til smørbrød, koldtbord og middagsretter.
Varenummer: 4489209 | EPD-nummer: 4489209 | GTIN: 97055330009205
Varenummer: 4489209
EPD-nummer: 4489209
GTIN: 97055330009205
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt(60.1%), skummetmelk, potetmel, salt, hvetefiber (glutenfritt) , løk, potetfiber, antioksidant [E331], krydder Kan inneholde spor av: sennep Til 100 g av det ferdige produktet har blitt brukt: 68g kjøtt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 785 kJ/ 188 kcal |
Fett | 10,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,80 g |
Karbohydrat | 8,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Protein | 14,30 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4489209 |
EPD-nummer | 4489209 |
GTIN | 97055330009205 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.12.2018 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. |