Kjøttkaker à ca. 60 g, Frys
5 kg
Tradisjonell kjøttkake med den gode kjente smaken. Kjøttkaker serveres med brun saus, kokte poteter og ertestuing. Husk tyttebær!
Varenummer: 4210670 | EPD-nummer: 4210670 | GTIN: 97055330002046
Varenummer: 4210670
EPD-nummer: 4210670
GTIN: 97055330002046
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt(52.4%), vann, myse(melk), potetmel, løk, salt, melkeproteinkonsentrat, hvetefiber (glutenfritt) , havrefiber [havrefiber, maltodekstrin, potetfiber, inulin, psyllium] , krydder, antioksidant [E331], aroma[aroma, maltodekstrin, salt], margarin [Rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator (soyalecitin, E471), aroma]
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 857 kJ/ 206 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,20 g |
Karbohydrat | 7,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4210670 |
EPD-nummer | 4210670 |
GTIN | 97055330002046 |
GTIN2 | 97055330002053 |
GTIN3 | 97055330002053 |
Opprettet dato | 18.03.2015 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -100 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne. Produktet bør tines først. Varm gjerne opp i en god saus. |