Kylling m/ris og grønnsaker 4 kg
2 x
Risrett med saftige biter av kylling og grønnsaker i en mildt krydret sursøt saus. Retten er god som den er, men kan også toppes med cashewnøtter og skivet vårløk.
Varenummer: 4177606 | EPD-nummer: 6373211 | GTIN: 02375387100000
Varenummer: 4177606
EPD-nummer: 6373211
GTIN: 02375387100000
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 463 kJ/ 111 kcal |
Fett | 2,69 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 13,74 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,40 g |
Kostfiber | 1,09 g |
Protein | 7,24 g |
Salt | 1,12 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4177606 |
EPD-nummer | 6373211 |
GTIN | 02375387100000 |
GTIN2 | 97055330016241 |
GTIN3 | 97055330016258 |
Opprettet dato | 18.03.2015 |
Oppdatert dato | 08.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 26 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Fordel ønsket mengde i ett gastrofat og jevn det ut. Dekk til med alufolie eller lokk. Varmes i konveksjonsovn på kombidamp v/100 grader. Husk kjernetemperatur! |