Pizzakjøttsaus 1,5kg

3 x

Pizzakjøttsaus laget på oksekjøtt, tomat og tradisjonelt pizzakrydder. Kan brukes til bl.a pasta bolognese, lasagne, canneloni, pizzabaguett, calzone eller store pizza.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5413901
EPD-nummer: 5413901
GTIN: 97055330014612

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøttdeig av storfe (56%), tomater, tomatsaus [tomater, tomatjuice, surhetsregulerendemiddel E330], vann, tomatpuré, 
rapsolje, sukker, olivenolje, basilikum, 
salt, hvitløk, sitronsaft, pepper  
 
 Kan inneholde spor av: melk, sennep 

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk og Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 547 kJ/ 131 kcal
Fett 8,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,49 g
Karbohydrat 4,30 g
hvorav
- Sukkerarter 3,90 g
Protein 10,12 g
Salt 0,79 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 5413901
EPD-nummer 5413901
GTIN 97055330014612
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 12.11.2019
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 50 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 28 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Posene kan varmes opp i kombidamper, sous vide bad eller kjele med kokende vann.Ved oppvarming i kombidamper anbefaler vi ca 1 t og i kjele med kokende vann/sous vide bad ca 45 min. Posene tåler 120 grader. Eventuelt tas ut av posen og varmes opp direkte i kjele eller i stekeovn, på lav temperatur.