Potetsalat 1,4kg Matbørsen
2 x
Potetbiter og majones blandet sammen med litt purreløk, løk og gressløk gir denne friske tilbehørssalaten. Anbefales til grill- , koldtbord og spekemat.
Varenummer: 4487104 | EPD-nummer: 4487104 | GTIN: 07055330010734
Varenummer: 4487104
EPD-nummer: 4487104
GTIN: 07055330010734
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (66%), rapsolje, vann, eggeplomme, purre, løk, gressløk, eddik, sennepsfrø, sukker, salt, sitronsaft, krydder. Stabilisator: guarkjernemel, xantangummi. Kons.midler: kaliumsorbat, sitronsyre, natriumbenzoat, kaliumdisulfit Kan inneholde spor av: sulfitt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Svoveldioksid eller sulfitter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 082 kJ/ 259 kcal |
Fett | 22,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,60 g |
Karbohydrat | 12,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 1,30 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Tilberedt og konservert mat |
Varenummer | 4487104 |
EPD-nummer | 4487104 |
GTIN | 07055330010734 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 05.12.2018 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 36 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 20 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |