Pytt i panne 3kg
Den perfekte lunsj! Vi har brukt karbonader og røkte kjøttpølser i vår. Server gjerne med speilegg og godt brød. Digg pytt i panne laget på potetterninger, røkte kjøttpølser, løk og krydderblanding. Serveres gjerne med speilegg, rødbet, sylteagurk og godt brød.
Varenummer: 4382651 | EPD-nummer: 6373260 | GTIN: 02375387200007
Varenummer: 4382651
EPD-nummer: 6373260
GTIN: 02375387200007
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Selleri
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 616 kJ/ 147 kcal |
Fett | 8,18 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,47 g |
Karbohydrat | 12,62 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,69 g |
Kostfiber | 1,46 g |
Protein | 5,08 g |
Salt | 1,07 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4382651 |
EPD-nummer | 6373260 |
GTIN | 02375387200007 |
GTIN2 | 97055330016265 |
GTIN3 | 97055330016272 |
Opprettet dato | 08.03.2024 |
Oppdatert dato | 08.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 26 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Må gjennomvarmes før bruk. Fordel ønsket mengde på flatt gastrobrett. Varmes i forvarmet konveksjonsovn, 150 grader og 20 % damp i ca. 25 min. |