Sleggeburger
En saftig og smaksrik grov svineburger med kvernet biter av Slegge spekepølse fra Ask Spekehus. Tydelig smak av røkt paprika, pepper og et hint av muskat. Perfekt som slider, på grillen eller i stekepanna. Kan toppes med ditt favoritt tilbehør.
Varenummer: | EPD-nummer: 6282693 | GTIN: 07055330026445
Varenummer:
EPD-nummer: 6282693
GTIN: 07055330026445
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 245 kJ/ 298 kcal |
Fett | 23,78 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,51 g |
Karbohydrat | 6,46 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,98 g |
Kostfiber | 1,11 g |
Protein | 13,89 g |
Salt | 1,76 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 6282693 |
GTIN | 07055330026445 |
GTIN2 | 7055330026452 |
GTIN3 | 7055330026469 |
Opprettet dato | 08.03.2024 |
Oppdatert dato | 08.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 32 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |