Stekt løk 1 kg

3 x

Brunet kepaløk med god kramellisering og søtlig smak. Et 'must' til karbonader, snitter, seibiff, burger og pølser.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5401542
EPD-nummer: 5401542
GTIN: 07055330018044

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Løk(99%), krydder, fargestoff (e150c) 
Gjennomvarmes før servering. 

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 229 kJ/ 55 kcal
Fett 0,16 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 10,05 g
hvorav
- Sukkerarter 10,05 g
Kostfiber 3,12 g
Protein 1,70 g
Salt 0,92 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 5401542
EPD-nummer 5401542
GTIN 07055330018044
GTIN2 97055330007744
GTIN3 97055330007751
Opprettet dato 18.03.2015
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 28 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 15 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Varmes opp i ovnen på 160 grader i ca 10 min i GN bakk eller ildfast form., eller varm i kjele eller stekepanne