Stekt løk 1 kg
3 x
Brunet kepaløk med god kramellisering og søtlig smak. Et 'must' til karbonader, snitter, seibiff, burger og pølser.
Varenummer: 5401542 | EPD-nummer: 5401542 | GTIN: 07055330018044
Varenummer: 5401542
EPD-nummer: 5401542
GTIN: 07055330018044
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 229 kJ/ 55 kcal |
Fett | 0,16 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 10,05 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 10,05 g |
Kostfiber | 3,12 g |
Protein | 1,70 g |
Salt | 0,92 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 5401542 |
EPD-nummer | 5401542 |
GTIN | 07055330018044 |
GTIN2 | 97055330007744 |
GTIN3 | 97055330007751 |
Opprettet dato | 18.03.2015 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 28 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 15 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Varmes opp i ovnen på 160 grader i ca 10 min i GN bakk eller ildfast form., eller varm i kjele eller stekepanne |