Sesongvare

Stekt ribbe i bit m/svor ca 2,5 kg

2 x

Ribbe laget som den skal. Saltet, rutet, stekt og delt i biter hos Matbørsen. Enkel tilberedening og svorgaranti. Serveres med tradisjonelt tilbehør som poteter sur/rødkål, medisterpølse, kake og ribbesaus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4238960
EPD-nummer: 4238960
GTIN: 02375311500005

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Svineribbe(93.0%), vann, krydder[salt, pepper, aroma], salt, lakefosfat [konserveringsmiddel(E450i, E451i)]

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 547 kJ/ 370 kcal
Fett 34,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 13,00 g
Karbohydrat 0,26 g
hvorav
- Sukkerarter 0,19 g
Protein 17,00 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 4238960
EPD-nummer 4238960
GTIN 02375311500005
GTIN2 97055330002305
GTIN3 97055330002312
Opprettet dato 18.03.2015
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 26 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 14 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes I konveksjonsovn: Fjern folien og sett aluformen inn i forvarmet ovn, kombinasjon av stek og damp i 15 minutter 180 grader. Sett deretter ovnen på steke-funksjon , og øk temperaturen til 240 grader og stek i 10 minutter. I stekeovn: Fjern folien, ha i 1 dl vann i formen og sett aluformen i forvarmet ovn på 180 grader i 40 minutter. Øk temperatur til 240 grader i 15 minutter. NB! Pass på farge, da ovner er forskjellige. Husk at tiden må jo justeres noe lenger, hvis man putter flere/mange fat i steke ovnen samtidig.