Stekt ribbe i bit m/svor ca 2,5 kg
2 x
Ribbe laget som den skal. Saltet, rutet, stekt og delt i biter hos Matbørsen. Enkel tilberedening og svorgaranti. Serveres med tradisjonelt tilbehør som poteter sur/rødkål, medisterpølse, kake og ribbesaus.
Varenummer: 4238960 | EPD-nummer: 4238960 | GTIN: 02375311500005
Varenummer: 4238960
EPD-nummer: 4238960
GTIN: 02375311500005
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Svineribbe(93.0%), vann, krydder[salt, pepper, aroma], salt, lakefosfat [konserveringsmiddel(E450i, E451i)]
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 547 kJ/ 370 kcal |
Fett | 34,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 0,26 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,19 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4238960 |
EPD-nummer | 4238960 |
GTIN | 02375311500005 |
GTIN2 | 97055330002305 |
GTIN3 | 97055330002312 |
Opprettet dato | 18.03.2015 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 26 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | I konveksjonsovn: Fjern folien og sett aluformen inn i forvarmet ovn, kombinasjon av stek og damp i 15 minutter 180 grader. Sett deretter ovnen på steke-funksjon , og øk temperaturen til 240 grader og stek i 10 minutter. I stekeovn: Fjern folien, ha i 1 dl vann i formen og sett aluformen i forvarmet ovn på 180 grader i 40 minutter. Øk temperatur til 240 grader i 15 minutter. NB! Pass på farge, da ovner er forskjellige. Husk at tiden må jo justeres noe lenger, hvis man putter flere/mange fat i steke ovnen samtidig. |