Tacoburger à ca. 100 g - 1,2 kg
4 x
Digg farseburger med ost, mais og kjent tacosmak. Prøv gjerne med salsa, ertemole og nachochips på tallerken eller i burgeren.
Varenummer: 5516539 | EPD-nummer: 5516539 | GTIN: 07055330019331
Varenummer: 5516539
EPD-nummer: 5516539
GTIN: 07055330019331
PRODUSENT: Matbørsen AS
VAREMERKE: Matbørsen
112 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt(50%), vann, mais(9%), smelteost(6%), potetmel, skummetmelk, storfekjøtt(3%), salt, myseproteinkonsentrat [melk] , bambusfiber, mysepulver [melk], spisskum, løk, hvitløk, paprika, røkt paprika, antioksidant [E331] , pepper, muskat, chili, koriander, stjerneanis, oregano
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 168 kJ/ 279 kcal |
Fett | 21,38 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,34 g |
Karbohydrat | 8,31 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,34 g |
Protein | 12,50 g |
Salt | 1,59 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 5516539 |
EPD-nummer | 5516539 |
GTIN | 07055330019331 |
GTIN2 | 7055330019348 |
GTIN3 | 7055330019355 |
Opprettet dato | 11.02.2021 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 32 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Stekes i stekepanne på middelsvarme, eller legges lagvis på brett i kombidamper og varmes opp ved ca 160 grader i 15-20 min. |