Tacoburger à ca. 100 g - 1,2 kg

4 x

Digg farseburger med ost, mais og kjent tacosmak. Prøv gjerne med salsa, ertemole og nachochips på tallerken eller i burgeren.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5516539
EPD-nummer: 5516539
GTIN: 07055330019331

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Svinekjøtt(50%), vann, mais(9%), smelteost(6%), potetmel, skummetmelk, storfekjøtt(3%), salt, myseproteinkonsentrat [melk] , bambusfiber, mysepulver [melk], spisskum, løk, hvitløk, paprika, røkt paprika, antioksidant [E331] , pepper, muskat, chili, koriander, stjerneanis, oregano

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 168 kJ/ 279 kcal
Fett 21,38 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,34 g
Karbohydrat 8,31 g
hvorav
- Sukkerarter 2,34 g
Protein 12,50 g
Salt 1,59 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lagringstabile kombinasjonsmåltider
Varenummer 5516539
EPD-nummer 5516539
GTIN 07055330019331
GTIN2 7055330019348
GTIN3 7055330019355
Opprettet dato 11.02.2021
Oppdatert dato 29.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 32 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 17 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Stekes i stekepanne på middelsvarme, eller legges lagvis på brett i kombidamper og varmes opp ved ca 160 grader i 15-20 min.