Viltkarbonade

Hjemmelaget og håndstekt viltkarbonade med mildt krydder, smak av eienbær, og pepper. Saftig og god ! Perfekt som burger og til middagsbordet sammen med god saus og fløtegratinerte poteter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 6380133
GTIN: 02375387900006

PRODUSENT: Matbørsen AS

VAREMERKE: Matbørsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

112 produkter i databasen

Ingredienser

Reinsdyr/Hjort*- og storfekjøtt (48%) [70% rein/hjort*, 30% storfe] , vann, potetmel, storfekjøtt(5%), hvetefiber (glutenfritt) , 
fiber [havrefiber (glutenfri), inulin, psyllium, maltodekstrin, potetfiber], tørket løk, salt, krydderblanding [sukker, løk, einebær, pepper, fennikel, koriander, paprika, karve, nellik, chili, løpstikke, rosmarin, timian] , 
aroma, natriumsitrat [(E331)], pepper. Karbonadene er stekt i stekefett som inneholder melk.*sesong/tilgangsstyrt

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 741 kJ/ 177 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,90 g
Karbohydrat 6,70 g
hvorav
- Sukkerarter 0,60 g
Kostfiber 2,30 g
Protein 12,00 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 6380133
GTIN 02375387900006
GTIN2 97055330016388
GTIN3 97055330016395
Opprettet dato 08.03.2024
Oppdatert dato 08.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 32 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 17 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Farseproduktene stekes i ovnen på ca 160 grader i 10-15 minutter. Kan også varmes opp i stekepanne.