Brun saus, glutenfri, 1,2 kg
1,2 kg
Brun saus, glutenfri.
Varenummer: 1020229 | EPD-nummer: 5963301 | GTIN: 07090006964812
Varenummer: 1020229
EPD-nummer: 5963301
GTIN: 07090006964812
PRODUSENT: Matpartner AS
VAREMERKE: Matpartner
9 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, storfekraft (kjøtt og kraft av storfe, salt), modifisert stivelse, fløte, smør, kyllingkraft (stekt kylling med honning, kjøtt og kraft av kylling, vann, salt), storfebuljong (naturlig aroma), sukker, sukkerkulør (fargestoff (E150c), salt), salt, løkpulver, krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 240 kJ/ 57 kcal |
Fett | 2,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,60 g |
Karbohydrat | 5,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Protein | 2,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
Varenummer | 1020229 |
EPD-nummer | 5963301 |
GTIN | 07090006964812 |
GTIN2 | 7090006964829 |
GTIN3 | 7090006964836 |
Opprettet dato | 11.01.2022 |
Oppdatert dato | 11.01.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Sauser – tilberedning (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Ingredienser, tilsatt | Kombinasjon |
Formasjon | Flytende |
Utvalg av sauser – matlaging | Saus |
Egnet for vegetarianere/veganere, deklarasjon | Nei |
Hvis økologisk | Nei |
Tiltenkt bruk av saus | Kjøttretter |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 30 dager |
Tilberedning
Kokes | Varmes og brukes som saus til mat. |