Brun saus, glutenfri, 1,2 kg

1,2 kg

Brun saus, glutenfri.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1020229
EPD-nummer: 5963301
GTIN: 07090006964812

PRODUSENT: Matpartner AS

VAREMERKE: Matpartner

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

10 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, storfekraft (kjøtt og kraft av storfe, salt), modifisert stivelse, fløte, smør, kyllingkraft (stekt kylling med honning, kjøtt og kraft av kylling, vann, salt), storfebuljong (naturlig aroma), sukker, sukkerkulør (fargestoff (E150c), salt), salt, løkpulver, krydder. 

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 240 kJ/ 57 kcal
Fett 2,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,60 g
Karbohydrat 5,90 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Protein 2,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Sauser, smørepålegg og krydder
Varenummer 1020229
EPD-nummer 5963301
GTIN 07090006964812
GTIN2 7090006964829
GTIN3 7090006964836
Opprettet dato 11.01.2022
Oppdatert dato 11.01.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Sauser – tilberedning (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Egnet for vegetarianere/veganere, deklarasjon Nei
Formasjon Flytende
Hvis økologisk Nei
Ingredienser, tilsatt Kombinasjon
Tiltenkt bruk av saus Kjøttretter
Utvalg av sauser – matlaging Saus

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 30 dager

Tilberedning

Kokes Varmes og brukes som saus til mat.