Kjøtt i mørket 2,5 kg

2,5 kg

En tradisjonsrett med store biter av mørkokt oksekjøtt i en fyldig brun saus med løk og gulrot. Kan også kalles sosekjøtt, småstek etc.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1020236
EPD-nummer: 5964226
GTIN: 07090006964997

PRODUSENT: Matpartner AS

VAREMERKE: Matpartner

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

10 produkter i databasen

Ingredienser

Kokt høyrygg av storfe 45% (storfekjøtt, salt, krydder), vann, løk, gulrot, storfekraft (kjøtt og kraft av storfe, salt), modifisert stivelse, storfebuljong (naturlig aroma), sukker, salt, sukkerkulør (fargestoff (E150c), salt), konsentrert rødvin

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 509 kJ/ 122 kcal
Fett 6,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,70 g
Karbohydrat 3,50 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Protein 13,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 1020236
EPD-nummer 5964226
GTIN 07090006964997
GTIN2 7090006965000
GTIN3 7090006965017
Opprettet dato 11.01.2022
Oppdatert dato 11.01.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Tilberedt/konservert mat

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 30 dager

Tilberedning

Kokes Varmes i kombidamper, vannbad eller direkte i kjele til produktet er gjennomvarmt.